• פרופ' יפה זילברשץ, המשנה לנשיא אוניברסיטת בר-אילן

פרופ' יפה זילברשץ מונתה (יום ב') למשנה לנשיא אוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2010-05-11 שעה: 13:18

פרופ' יפה זילברשץ מונתה (יום ב') למשנה לנשיא אוניברסיטת בר-אילן. המינוי אושר בישיבת חבר הנאמנים של האוניברסיטה שהתקיימה הבוקר. פרופ' זילברשץ תהיה ממונה על המערך המשותף של קשרי חוץ, פתוח משאבים עולמי ודוברות.

פרופ' זילברשץ, בוגרת הפקולטה למשפטים בבר-אילן עברה את כל המסלול האקדמי בפקולטה עד ראש הפרמידה ושימשה כדיקאנית הפקולטה (2007-2004). פרופ' זילברשץ היא חברת סגל בפקולטה למשפטים מאז 1988, סיימה את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת בר אילן, ובוגרת התואר השני במשפטים של N.Y.U.

פרופ' זילברשץ, שימשה בתפקידים ציבוריים מגוונים, ביניהם: חברה בוועדה לניסוח חוקי הגירה למדינת ישראל (במינוי שר הפנים), משנה לנשיא הארגון הבינלאומי של עורכי דין ומשפטנים יהודים, חברת וועדת נאמן להשלמת ניסוח החוקה (במינוי ראש הממשלה), חברת הוועדה לפיקוח פרלמנטארי על רשויות הביטחון (במינוי יו"ר הכנסת), חברת הוועדה לבחינת סוגיות בנושא אבטחת אישים (במינוי ראש הממשלה), דירקטורית מטעם הציבור ברשות שדות התעופה, יועצת אקדמית של הארגון הבינלאומי של עורכי דין ומשפטנים יהודים, חברת הוועדה לבחינת סוגיות בנושא אבטחת אישים (במינוי ראש הממשלה) ועוד.