• היוצרת נעמי פולני מקבלת את אות ההוקרה מידיו של פרופ' איתן אביצור, המהמח' למוסיקה של אוניברסיטת בר-אילן

המוסיקאית נעמי פולני קיבלה בצהריים (שלישי) אות הוקרה מיוחד על תרומתה לזמר העברי

תאריך: 2009-06-02 שעה: 16:23

המוסיקאית נעמי פולני קיבלה בצהריים (יום ג', י' בסיון התשס"ט, 2.6.09) אות הוקרה מיוחד על תרומתה לזמר העברי.

האות ניתן ע"י אוניברסיטת בר-אילן במסגרת כינוס הזמר העברי: 'מי אני? שיר ישראלי' מס' 6 שנערך במכללה האקדמית אשקלון. לכינוס חברו גם רשת ג' של קול ישראל; עיריית אשקלון; עמותת 'אעלה בתמר' ואמנות לעם.

ה'גשש', שייקה לוי ברך את נעמי פולני על קבלת האות. שייקה לוי היה מחלוצי להקת "התרנגולים" שהקימה נעמי פולני. לוי דיבר בהתרגשות רבה על תרומתה של פולני ככיאורוגרפית וכיוצרת ועל היותה מחנכת בתחום המוזיקה: "בשבילי נעמי היא חתיכת חיים", אמר שייקה לוי בהתרגשות והוסיף "אם לא התרנגולים לא היו הגשש מי שהיו".
    נעמי פולני הייתה נרגשת מאוד גם היא. בדברי תודתה העדיפה לנתח את המנון "התקווה" והציעה שינוי קל בלחן ההמנון כדי להתאים אותו למילות השיר.

להקת הכרבולות, להקה צעירה המבצעת משירי התרנגולים חתמה את האירוע בשני שירים: "יוסי ילד שלי מוצלח" ו"הכל זהב"