• מימין: נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריה צבן, מנכ

מימין: נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריה צבן, מנכ"ל האוניברסיטה, זהר ינון וסמנכ"ל תפעול, עופר שרגאי (צילום: שלומי נויפלד)

אוניברסיטת בר-אילן השקיעה כ-10 מיליון שקלים בשיפור תשתיות בקמפוס

תאריך: 2019-11-04 שעה: 15:23

חנוכת אולם ההרצאות החדש על שם שלייפר מסכמת תקופה בת כ 10 חודשים שבה האוניברסיטה השקיעה מעל 10 מליון ש"ח בשיפור תשתיות הקמפוס בדגש על שיפור סביבת הסטודנט.

בתקופה זו שופצו שבעה אולמות לימוד, שודרגו עשר מעבדות הוראה וכיתות, שופרה מערכת המיזוג ומערכות מולטימדיה הותאמו לעידן הנוכחי. כמו כן הוקמו ארבעה מרחבי למידה ברחבי הקמפוס. בנוסף שופצו שטחים ציבוריים, תשתיות מחקר ומשרדים. בפרויקט ההנגשה הפיזי שנמצא בעיצומו   שודרגו חדרי שירותים והונגשו אולמות לימוד.

אולם שלייפר נחנך השבוע במעמד נשיא האוניברסיטה פרופ' אריה צבן, מנכ"ל האוניברסיטה זהר ינון, סמנכ"ל התפעול עופר שרגאי וסמנכ"ל השיווק נעמה גת.

האולם נגיש לבעלי מוגבלויות וכולל: כניסה נגישה לאולם ולבמת המרצה, הותקנה מערכת שמע והוסדרו מקומות ישיבה עם שולחן נגיש.