• סטודנטים מצטיינים מהמחלקה למדעי המחשב התארחו בחברת מלמ תים

תאריך: 2018-10-18 שעה: 12:39

סטודנטים מצטיינים מהמחלקה למדעי המחשב התארחו בחברת מלמ תים, במסגרת שיתוף פעולה בין החברה לאוניברסיטה. מוקדם יותר השנה העניקה החברה פרסי הצטיינות לדוקטורנטיות מהמחלקה.

הסטודנטים שהתארחו בחברה הם חלק מתכנית המצוינות של המחלקה למדעי המחשב צוקים ולומדים לתואר ראשון. התכנית משמשת מסגרת גג קבועה לטיפוח מצוינות, הובלה ויזמות בקרב הסטודנטים, ולמשיכת סטודנטים מצטיינים ללימודי תארים גבוהים במחלקה. משתתפי התכנית נחשפים לעשייה רבה בתחומי מדעי המחשב - באקדמיה ובתעשייה.

הסטודנטים סיירו במחלקות והחטיבות השונות במלמ תים והקשיבו להרצאות מאנשי החברה במגוון נושאים, בהם שיווק, סייבר, עולם התעסוקה בעתיד, עולמות הדיגיטל והחדשנות, תחום הבלוקצ'יין.

מנכ"ל מלם תים, אודי ויינטראוב, ציין את שיתוף הפעולה עם האקדמיה בכלל ואוניברסיטת בר-אילן בפרט: "אנו מודעים לחשיבות ההשקעה בדור המפתחים הבא בישראל ובפיתוח יזמות טכנולוגית מובילה. בעידן הנוכחי, ההצטיינות חשובה ביותר, אך חשוב לזכור כי בעולם העסקי, יכולת העבודה בצוות היא פרמטר מרכזי, שמימושו מוביל להצלחה