פרופ' חן שכטר מבית הספר לחינוך באוניברסיטה, מונה כעורך ראשי בכתב העת Journal of Educational Administration | אוניברסיטת בר-אילן

• פרופ' חן שכטר, ביה

פרופ' חן שכטר, ביה"ס לחינוך, אוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2017-05-29 שעה: 11:49

פרופ' חן שכטר מבית הספר לחינוך באוניברסיטה, מונה כעורך ראשי בכתב העת Journal of Educational Administration –כתב עת מהמובילים בעולם במינהל החינוך. זו הפעם הראשונה שחוקר ישראלי מתמנה כעורך ראשי בכתב עת מרכזי בתחום.

פרופ' שכטר, לשעבר מנהל אקדמי בתוכנית להכשרת מנהלים בבית הספר לחינוך מתמחה במנהיגות, ניהול ומדיניות בחינוך. מחקריו עוסקים בתהליכי שינוי במערכות חינוך, רפורמות בחינוך, למידה מהצלחות, מנהיגות מערכתית, קהילות למידה מקצועיות, למידה ארגונית ורשתות בחינוך.