חדש בבר-אילן: מעון יום של אמונה לגיל הרך | אוניברסיטת בר-אילן

• הדמיית מעון היום לגיל הרך בבר-אילן

חדש בבר-אילן: מעון יום של "אמונה" לגיל הרך

תאריך: 2009-04-21 שעה: 20:08

עוד חידוש באוניברסיטת בר-אילן: בימים אלו נפתח לראשונה באוניברסיטה מעון יום של 'אמונה' לגיל הרך. המעון הוקם במיוחד כדי לענות על צרכי הסטודנטים והסטודנטיות הלומדים בקמפוס שעות רבות, ולהם תינתן עדיפות ראשונה ברישום למעון. הרישום לשנה זו ולשנת תש"ע כבר החל דרך "אמונה" (שנת הלימודים תפתח ב-1 בספטמבר). לרישום ניתן לפנות לרבקה, טל. 052-2808475.
    לקבלת מידע נוסף על המעון, ניתן לפנות למרכז המידע של האוניברסיטה (טל' 9392*).

השלמת בנייתו של המעון עומדת להסתיים בימים אלו, והוא מצוי במרכזו של הקמפוס הצפוני והפורח, שם ממוקמות רוב כיתות הלימוד בקמפוס. המעון, כיתר מעונות 'אמונה', הוא באישור ובפיקוח משרד התמ"ת ומיועד לתינוקות מגיל 0 ועד 3 שנים. מתחם המעון, הכולל מבנה (כיתות, מטבח, חדרי ספח ומרחב מוגן) וחצרות על שטח של 1,200 מ"ר.

בטקס החתימה, אמר חיים גליק, מנכ"ל האוניברסיטה, "אנו שואפים לאוניברסיטה טובה יותר ותחרותית יותר גם בשירות לסטודנטים. חשוב לנו לעודד נשים מוכשרות להתקדם באוניברסיטה, בד בבד עם גידול הילדים. הקמנו חדרי הנקה ועכשיו מגיע תורו של פרוייקט הדגל: מעון יום בתוך הקמפוס. אנו רואים בתנועת 'אמונה' שותפה נכונה ואמיתית לרעיון הערכי, לחזון החינוכי ולמצויינות. אנו בטוחים כי אנו מפקידים את ילדינו, דור ההמשך, בידיים הטובות ביותר" מר גליק ביקש להודות לסגניו: שמואל גן-אל (סמנכ"ל לבינוי), רלי שביט (סמנכ"ל כספים), שמעון דורון (סמנכ"ל לתכנון ארגון ולוגיסטיקה) ועו"ד דרור פרנקל (יועץ משפטי) וכן ליו"ר אגודת הסטודנטים על חלקם בקידום הפרוייקט וסיומו המוצלח.

ליאורה מינקה, יו"ר אמונה, ביקשה לברך על השותפות שהולידה את המעון ה-135 של תנועת אמונה. "זהו ללא ספק מעון הדגל שלנו – מעון עם אוניברסיטה. את הקמתו של המעון מלווה באופן צמוד פרופ' פנינה קליין, כלת פרס ישראל, שמומחיותה הרבה בתחום הגיל הרך הקנתה לה שם בינלאומי".

שלומי שם טוב, יו"ר אגודת הסטודנטים, שיבח את ראשי האוניברסיטה ובראשם המנכ"ל על כי הבטחה שניתנה לסטודנטים לפני כשנה, מתממשת במהירות כה רבה.

\n