• 7 סטודנטיות להנדסה זכו במלגות ע"ש ורוניקה זר ז"ל

תאריך: 2017-12-18 שעה: 7:50

הפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר- אילן העניקה לאחרונה מלגות לימודים ל 7 סטודנטיות לתואר ראשון בפקולטה להנדסה. המלגות ניתנו על ידי משפחת זר להנצחת אם המשפחה, ורוניקה זר ז"ל, שהייתה מהנדסת הגשרים הראשונה בבודפשט (הונגריה) בראשית שנות החמישים.

הסטודנטיות קיבלו את המלגות על הישגיהן הלימודיים ועל פעילות ההתנדבותית יוצאת הדופן.

הסטודנטיות אשר זכו במלגות: שרה מאיר, עדן מסלטי, אמונה קיסר, ספיר ביתן רנית דלקביץ, שני לויטה ותמר אלטשולר.

דיקאן הפקולטה להנדסה, פרופ' אפי זהבי שיבח את משפחת זר על האופן שבו בחרו להנציח את אמם, וציין "מלגות אלה מעודדות בנות ללמוד הנדסה ומסייעות להן להשקיע את כל זמנן בלימודיהן ולהצליח ובד בבד לתרום מהונן האנושי  לחברה".

פרופ' רונית שריד, יועצת הרקטור לקידום נשים באוניברסיטת בר-אילן בירכה את משפחת זר והוסיפה "דווקא במסלול הלימודים  התובעני והמאתגר ישנה חשיבות מרובה בהכשרת מהנדסות בעולם כולו ובישראל בפרט".

מר אריק זר, נציג המשפחה אשר תרמה את המלגות, הודה לפקולטה בשם המשפחה על הטקס המרגש והוסיף כי הוא חש הערכה רבה לשילוב שמתווה הפקולטה להנדסה  לסטודנטים בבר-אילן בין חתירה למצוינות אקדמית וחתירה להתנדבות חברתית לטובת הקהילה.

במהלך הטקס הציגו הסטודנטיות אשר זכו במלגה את מסלולי ההתמחות שלהן בפקולטה להנדסה ואת הפעילות ההתנדבותית שלהן.

ד"ר יאיר נועם מהפקולטה להנדסה בר-אילן נשא הרצאה בנושא: 'רשתות דור 5 – ניצול יעיל של הספקטרום האלקטרו-מגנטי'.

את הטקס הנחתה הגב' דינה ימיני, ראש מנהל הפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר-אילן.