שגיב לוגסי ומר בועז חדד מקבלים פרס הוקרה ומלגה מידי נציג החברה לחקר המקרא, מר ישראל קריסטל.

החברה לחקר המקרא העניקה מלגות לסטודנטים

תאריך: 2017-06-12 שעה: 7:29

ביום ה', י"ד בסיון, 8 ביוני נערך בבר-אילן טקס חלוקת מלגות מטעם החברה לחקר המקרא. המלגות חולקו לחמישה סטודנטים לתנ"ך מאוניברסיטת בר-אילן ומאוניברסיטת ת"א ולתלמידי תיכונים. בטקס השתתפו חתן חידון התנ"ך העולמי לנוער לשנת תשע"ז, שגיב לוגסי ומורהו בועז חדד, שניהם ממעלות-תרשיחא.

שגיב לוגסי הוא תלמיד מחונן ובנוסף  על זכייתו בחידון התנ"ך העולמי לנוער, זכה גם בפרס יוקרתי מאוניברסיטת MIT. ראש המחלקה לתנ"ך, פרופ' מיכאל אביעוז אמר בטקס כי המחלקה לתנ"ך תשמח אם שגיב וגם מר חדד יימנו עם תלמידיה. את הטקס הנחה מר דני אופיר, מנכ"ל החברה לחקר המקרא.