• נבחרו 9 העובדים המנהליים המצטיינים לשנת תשע"ז באוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2017-05-09 שעה: 12:39

אתמול פורסמו שמותיהם של העובדים המנהליים המצטיינים באוניברסיטת בר-אילן  לשנת תשע"ז.

ואלה הם:

גב' אביטל אמר - רמ"ד שמ"ע (שירות ומידע לסטודנט), מנהל הסטודנטים, מר אבישי ארזי - מתאם רכש בלוגיסטיקה, אגף תפעול, גב' מלכה בכר - מרכזת המחלקה למתימטיקה והתוכניות האקדמיות לנוער, גב' שרית בן משה - מנהלת המכינות הקדם אקדמיות במנהל המכללות, גב' כוכי חבצלת - סגן מנהלי לראש המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה בפקולטה למדעי החברה,מר אליהו טביב - רכז במכינה הקדם אקדמית במנהל המכללות, מר אורי סנטו - רמ"ד אפסנאות ואחראי לוגיסטי לאירועים בלוגיסטיקה, אגף תפעול, מר שמואל עמרני - ראש מינהל הפקולטה למדעי החברה וגב' נאוה שלוסברג - מזכירת הספרייה המרכזית.

העובדים נבחרו ע"י ועדה שמינה לצורך זה מנכ"ל האוניברסיטה, מנחם גרינבלום.

בראש הוועדה עמד אריה ארזי – סמנכ"ל לענייני סטודנטים וחברים בה: פלורה בוטבגה – יו"ר ועד העובדים, נעה בן-דב - עוזרת ראשית לסמנכ"ל משאבי אנוש ומנהלת מערך משאבי אנוש סגל מנהלי, ערן גלעדי – ראש מנהל הפקולטה למדעי החיים, דינה ימיני – ראש מנהל הפקולטה להנדסה, עו"ד דרור פרנקל - היועץ המשפטי ומר מאור פינקו – סמנכ"ל למשאבי אנוש. את הוועדה ריכזה אירה מסלר, מזכירת מערך משאבי אנוש ומרכזת כוח אדם במערך.

לפני חצי שנה  פרסמה הוועדה קול קורא המזמין את כל העובדים המנהליים והאקדמיים להמליץ על מועמדים הראויים להגדרה "עובד מצטיין", לפי קריטריונים אלה: שירותיות, מקצועיות, מחויבות אירגונית, יוזמה וחדשנות, תרומה לקהילה האוניברסיטאית בנוסף למילוי התפקיד באוניברסיטה ויכולות ניהול ומנהיגות.

בחירת העובדים המצטיינים נעשתה על סמך המלצות עובדים, חוות דעת של הממונים, בדיקה עם עמיתים לעבודה, מקבלי שירות וגורמים נוספים ועוד.

לאחר תהליך קבלת ההמלצות ועיון מדוקדק במידע שהגיע לרשות חברי הוועדה, נערכה הצבעה שבה נבחרו 9 עובדים שחברי הוועדה מצאו אותם הראויים ביותר לקבלת התואר "עובד מצטיין".