• פרופ' משה מני, נשיא המכללה האקדמית אשקלון ופרופ' משה קוה, נשיא אוניברסיטת בר-אילן מעניקים אות הוקרה ליוצר דן אלמגור

תאריך: 2009-06-02 שעה: 21:20

היוצר דן אלמגור קיבל הערב (שלישי) אות הוקרה מאוניברסיטת בר-אילן על תרומתו לזמר העברי.
    דן אלמגור - חוקר, מתרגם וכותב, קיבל את האות בטקס מיוחד שחתם את אירועי כינוס המוסיקה "מי אני? שיר ישראלי", שערכה המחלקה למוסיקה של אוניברסיטת בר-אילן במרכז הקונגרסים במכללה האקדמית אשקלון.

את האות העניקו לדן אלמגור נשיא אוניברסיטת בר-אילן, פרופ' משה קוה ונשיא המכללה פרופ' משה מני.
    ראש עיריית אשקלון, בני וקנין, שברך את באי הכינוס ציין את הקשר ארוך השנים של בר-אילן עם העיר אשקלון "עוד מן הימים שהעיר מנתה 50,000 איש בלבד", אמר וקנין.

פרופ' משה קוה הדגיש כי ההחלטה לקיים את האירוע באשקלון היתה כמחווה "לאחינו הגיבורים, תושבי הדרום". "מכללת אשקלון היא צאצא של בר-אילן", אמר פרופ' קוה, "וגם אם בגרה ועזבה את הבית, תמיד זהו עונג לשוב ולבקר אותה".

חתן האירוע, ד"ר אלמגור הודה לאוניברסיטת בר-אילן על אות ההוקרה.

הכינוס אורגן על ידי ד"ר טלילה אלירם ופרופ' איתן אביצור מהמחלקה למוסיקה באוניברסיטת בר-אילן.