פרופ' דורון אורבך מהמחלקה לכימיה ומהמכון לננוטכנולוגיה זכה במדליית זהב מטעם ה-ICS על תרומתו למדע | אוניברסיטת בר-אילן
Whatsapp Facebook Instagram Twitter Linkedin Flicker Youtube

פרופ' דורון אורבך, המחלקה לכימיה והמכון לננוטכנולוגיה, אוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2020-10-21 שעה: 13:18

פרופ' דורון אורבך מהמחלקה לכימיה ומהמכון לננוטכנולוגיה זכה במדליית זהב על תרומתו והישגיו המדעיים מטעם החברה הישראלית לכימיה ICS.

פרופ' אורבך זכה על פריצת הדרך שעשה במחקריו בתחומי אלקטרוכימיה שאינה מימית, על פיתוח כלים אנליטיים חדשים, פיתוח סוללות חדשות נטענות ועל מחקריו בתהליכים אלקטרוכימיים לטיפול במים.

פרופ' דורון אורבך פרסם יותר מ 680 מאמרים ולפי Google Scholar מעל 70,000 ציטוטים. הדריך יותר מ-60 דוקטורנטים ובשנת 2018 קיבל את פרס ראש הממשלה לחדשנות בתחום תחליפי נפט לתחבורה ע"ש סמסון.

טקס הענקת המדליה ייערך בפברואר 2021.