טקס הענקת תוארי דוקטור באוניברסיטת בר-אילן

302 מקבלי תואר דוקטור באוניברסיטת בר-אילן. 62% ממקבלי התואר - נשים

תאריך: 2019-06-26 שעה: 10:57

302 דוקטורנטים שיוכלו להוסיף את התואר ד"ר לשמם לקחו חלק בטקס מרגש שהתקיים באוניברסיטת בר-אילן זו השנה ה-60. הישג מרגש נוסף הוא מספרן הגבוה של הנשים שעומד על 62% ממקבלי התואר הנכסף.

ח"כ עמיר פרץ, ח"כ יבגני סובה, יורם טהר לב וגם רות סירקיס הגיעו לאוניברסיטת בר-אילן כדי לקחת חלק באירוע הענקת תארי דוקטור לבני משפחתם.

פרופ' אריה צבן, נשיא אוניברסיטת בר-אילן אמר בטקס: "לפני 24 שנים קיבלתי דוקטורט ואבא שלי שאל אותי; מה חידשת וכמה פעמים נכשלת בדרך. ועתה אני אומר לכם- כל התקלות והבעיות הן אלה שמובילות אותנו לחידוש. המספר הגבוה של מקבלי התואר הוא שיא של האוניברסיטה. שיא של כל הזמנים, שכן פעם ראשונה שיש למעלה מ 300 מקבלי תואר דוקטור".

פרופ' אריאל בנדור, דיקן בית הספר לתארים מתקדמים מנה חלק מהמחקרים שערכו הדוקטורנטים וחשף את האינטרדיספלנריות של הנושאים וההשפעה שלהם על החברה. בין המחקרים: זכויות ילדים עם מוגבלות, התמכרות לתרופות, דג הזברה כמודל לבחינת שינה, המערכת האנדוקרינית, חופש ביטוי של רבנים, תרופות לשיפור הזיכרון, תעסוקת אימהות ו-14 מחקרים שונים בתחום הננו טכנולוגיה".