• פרופ' נימר עאסי, הפקולטה לרפואה ע

פרופ' נימר עאסי, הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר-אילן בגליל והמרכז הרפואי "זיו" בצפת

פרופ' נימר עאסי מהפקולטה לרפואה זכה באות "מרצה מעורר השראה" של התאחדות הסטודנטים

תאריך: 2019-04-07 שעה: 14:54

פרופ' נימר עאסי מהפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר-אילן בגליל הוא בין עשרת המרצים שזכו באות "מרצה מעורר השראה" של התאחדות הסטודנטים הארצית. פרופ' עאסי הוא מומחה למחלות כבד במרכז הרפואי "זיו" בצפת.

2,400 סטודנטים מרחבי הארץ, הצביעו לאנשי סגל אקדמי מצטיינים. האות מוענק זו השנה השלישית ברציפות מטעם התאחדות הסטודנטים הארצית, ונועד להביע את הערכתם והוקרתם של סטודנטים את אנשי הסגל מכל המוסדות להשכלה גבוהה.

על פרופ' עאסי אמרו הסטודנטים: "הוא מרצה בעל הומור נהדר ויוצא דופן, שהעניק לשיעורים אווירה מדהימה ששיפרה את יכולת הלמידה פי כמה. אדם בעל שמחת חיים שנהנה ללמד ואוהב את המקצוע, ואנו זוכים לראות זאת בכל פעם מחדש. למדתי ממנו שרפואה היא לא רק מדע יבש עם מספרים ושמות מסובכים שקשה לזכור, אלא יותר מכך- שזהו מדע שעוסק באנשים ובהצלתם. מאחורי כל סטטיסטיקה עומד אדם. ואנחנו מטפלים באדם ולא במחלה".