היום הפתוח באוניברסיטת בר-אילן

אלפי סטודנטים לעתיד הגיעו ליום פתוח באוניברסיטת בר-אילן: מדעי המחשב, משפטים, פסיכולוגיה ורפואה הכי מבוקשים

תאריך: 2019-02-11 שעה: 11:54

ביום שישי האחרון, אוניברסיטת בר-אילן פתחה את שעריה והזמינה סטודנטים לעתיד להגיע בראש פתוח ליום היכרות עם המרצים והחוקרים המובילים בארץ.

הפנינג של אקדמיה ושמש חורפית נעימה ליוותה את 6,000 המתעניינים שהגיעו. סטודנטים לעתיד מכל רחבי הארץ פגשו חוקרים ומרצים מהפקולטות השונות שסיפרו על הלימודים באוניברסיטה.

התחומים המובילים בהתעניינות: מדעי המחשב, משפטים, פסיכולוגיה ורפואה הם הכי מבוקשים ולכל אחד מהם נרשמו מאות סטודנטים.

אוניברסיטת בר-אילן היא ריאה ירוקה במרכז הארץ ולצד לימודים מתקדמים היא מציעה נוף ירוק של גנים ומדשאות, מבנים מעוצבים, ואווירה חברתית תוססת של סטודנטים מכל מגזרי החברה הישראלית. החל משנת הלימודים הבאה, תלמידי הקמפוס יוכלו לנוע בשאטל אוטונומי, היחיד מסוגו בארץ. כבר עכשיו, סטודנטים בעלי מוגבלויות מתניידים ברחבי האוניברסיטה עם שאטל מונגש לכיסאות גלגלים, וממגוון טכנולוגיות חדשות המסייעות להם להתנייד בקמפוס.

הסטודנטים שירשמו השנה יוכלו לקחת חלק בניסויים של טכנולוגיות תקשורת מתקדמות ביותר של דור 5 ו-IOT, אליהם קיבלה האוניברסיטה רישיון ייחודי ובלעדי ממשרד התקשורת, כחלק מההיערכות לשינויים הגדולים בתחום שמתוכננים לשנת 2023.