• אנשי אוניברסיטת בר-אילן, תורמי פרס המחקר משולם וטלי ריקליס ונציג הקרן עו

אנשי אוניברסיטת בר-אילן, תורמי פרס המחקר משולם וטלי ריקליס ונציג הקרן עו"ד איתי הכהן

קרן ריקליס העניקה פרסי מחקר לחוקרים מהפקולטה ליהדות ומהפקולטה למשפטים

תאריך: 2018-11-08 שעה: 10:38

ארבעה חוקרים מהפקולטה למדעי היהדות ומהפקולטה למשפטים קיבלו בטקס חגיגי פרס מחקר מקרן ריקליס. באירוע שהתקיים בפקולטה למשפטים השתתפו סגן הרקטור, פרופ' אמנון אלבק, סגנית הנשיא לפיתוח, ד"ר מירב גלילי, ראש מערך פיתוח משאבים, קרין זינגר, מ"מ דיקן הפקולטה ליהדות, פרופ' חנוך בן פזי, אשר הנחה את האירוע, דיקן הפקולטה למשפטים, פרופ' אורן פרז, התורם משולם ורעייתו טלי ריקליס ונציג הקרן, עו"ד איתי הכהן.

השנה זכו בפרס החוקרים: ד"ר אריאל מלאכי מהמחלקה למחשבת ישראל, מר נריה קליין מהמחלקה לתנ"ך, ד"ר הלל מאלי מהמחלקה לתלמוד וד"ר אמיר זוארץ מהפקולטה למשפטים.

פרופ' אורן פרז, דיקן הפקולטה למשפטים הודה לקרן ריקליס על הסיוע לפקולטה והביעה את הערכתו לתרומתה. בדבריו ציין את חשיבות תחום המשפט העברי בפקולטה וציין כי בפקולטה בבר-אילן יש את קבוצת החוקרים הגדולה בין הפקולטות בישראל בתחום זה.

קרן ריקליס הוקמה למעלה מ-30 שנה, מיסודו של אריה גנגר, מנהל עיזבון של פנחס ריקליס ז"ל. הפרס מחולק מעת לעת לחוקרים מבטיחים בפקולטה למדעי היהדות ובפקולטה למשפטים.