המחלקה לתולדות ישראל ויהדות זמננו - מחלקה מצטיינת בהוראה בכל האוניברסיטה | אוניברסיטת בר-אילן

• המחלקה לתולדות ישראל ויהדות זמננו - מחלקה מצטיינת בהוראה בכל האוניברסיטה

תאריך: 2018-04-08 שעה: 13:32

המחלקה לתולדות ישראל ויהדות זמננו נבחרה השנה למחלקה המצטיינת בהוראה בכל האוניברסיטה. ראש המחלקה, פרופ' קימי קפלן, בקש להודות לסגל המחלקה על ההשקעה העקבית והמתמשכת בהוראה, שזיכתה אותם בתואר הראוי והמכובד של מחלקה מצטיינת בהוראה. "מדובר בעבודה מאומצת ומשותפת לכל חברי הסגל, משימה שמזמינה עבודת צוות. לא מדובר בהצטיינות על בסיס אישי, ואין להקל ראש בכך שבשנתיים האחרונות זכו שניים מחברי סגל המחלקה בפרס מרצה מצטיין - אוריאל גלמן ודברה קפלן. במשובי ההוראה עולה, כי חלק מהשקלול הם היבטים נוספים שאינם קשורים ישירות להוראה, כך למשל, יחסם של הסגלים האקדמי והמנהלי לתלמידים מעבר לעניינים שנוגעים ישירות להוראה. על אלה גאוותינו".

פרופ' קפלן מתחייב בפני הסטודנטים במחלקה ש"החוויה הלימודית והאינטלקטואלית של תלמידינו, העמדת רף דרישות אקדמיות גבוה והיחס האישי לכל אחת ואחד מהם יוסיפו להיות בראש סדר היום של הסגלים האקדמי והמנהלי שלנו". המסר שלו לכל תלמידות ותלמידי האוניברסיטה הוא זה: "אם אתם מחפשים חוויה לימודית משמעותית ומאתגרת אצל המורים הטובים ביותר? בואו אלינו!".