• תכנית חדשה במדור לתוכניות ייעודיות במינהל המכללות בבר-אילן - הכשרה מקצועית בתכנון ובנייה

תאריך: 2017-10-25 שעה: 8:05

61 סטודנטים החלו השבוע ללמוד בתוכנית חדשה, ראשונה מסוגה, במדור לתכניות ייעודיות בבר- אילן – תכנית להכשרה מקצועית בתכנון ובנייה. בראש התוכנית עומד ד"ר שוקי אמרני שכיהן כמנכ"ל משרד הפנים ויו"ר המועצה הארצית לתכנון ובניה. המרצים בתכנית הם מומחים בעלי ניסיון בתחום התכנון והבנייה ובהם, עו"ד ארז קמינץ, המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, פרופ' ערן פייטלסון, ראש בית הספר ללימודי סביבה באוניברסיטה העברית, מר זאב בילסקי, ראש עירית רעננה, גב' דלית זילבר, ראש מינהל התכנון במשרד האוצר וכן יושבי ראש ועדות מחוזיות ומקומיות שעוסקים בתחום.

בטקס הפתיחה בירכו מנכ"ל האוניברסיטה, מר מנחם גרינבלום וראש המערך מינהל המכללות, פרופ' גיל אפשטיין, את משתתפי התוכנית וציינו את החשיבות הרבה של נושא התכנון והבנייה בישראל.

בימים אלה נפתחה ההרשמה למחזור השני אשר שייפתח בסמסטר ב'. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר מנהל המכללות.