הרב פרופ' דניאל הרשקוביץ , נשיא אוניברסיטת בר-אילן

אוניברסיטת בר-אילן נפרדה מהנשיא היוצא, הרב פרופ' דניאל הרשקוביץ

תאריך: 2017-09-27 שעה: 13:56

בטקס מרגש נפרדו (ג') הנהלת האוניברסיטה והעובדים מנשיא האוניברסיטה היוצא, הרב פרופ' דניאל הרשקוביץ. פרופ' הרשקוביץ מסיים בסוף השבוע את כהונתו ואת מקומו ימלא פרופ' אריה צבן.

"אני לוקח מבר-אילן איתי הלאה את חברויות האמת שנוצרו כאן עם האקדמיה, המנהלה וועד המנהל. היו לי 4 שנים מרתקות וזכיתי לעמוד בראש מפעל מדעי מצויין המשלב  בצורה ייחודית את המורשת היהודית המפוארת", אמר פרופ' הרשקוביץ.

פרופ' אריה צבן, הנשיא הנכנס, בירך את פרופ' הרשקוביץ והודה לו במילים חמות. "מוסכם על הכל, שפרופ' הרשקוביץ משקף באישיותו המיוחדת את החיבור הטבעי שבין עולם החומר לעולם הרוח. אבל מעל הכל הוא אדם. מאנץ'. איש של אנשים, חובב אדם ונעים הליכות שכל הווייתו עם הפנים לקהילה".

בטקס הפרידה השתתפו: שגריר הונגריה, ד"ר אנדור נאג'; ראש עיריית חיפה, מר יונה יהב; ראש השירות הלאומי האזרחי, מר שר-שלום ג'רבי, חברי הנהלת האוניברסיטה, חברי הועד המנהל, ד"ר ליפא מאיר, חברים ובני משפחתו של הרשקוביץ.