הישגים מרשימים לסטודנטים מביהס למנהל עסקים בבר-אילן בתחרות בינלאומית בסימולציית העסקים Capstim | אוניברסיטת בר-אילן

• ד

ד"ר אייל יניב, ראש ביה"ס למנהל עסקים והסטודנטים שהשתתפו בקורס

הישגים מרשימים לסטודנטים מביה"ס למנהל עסקים בבר-אילן בתחרות בינלאומית בסימולציית העסקים Capstim

תאריך: 2017-06-07 שעה: 15:33

בתחרות הבינ"ל Capsim Challenge השתתפו כ-500 סטודנטים למנה"ע מכל העולם. 4 צוותים מביה"ס למינהל עסקים בבר-אילן השתתפו בתחרות והגיעו למיקום גבוה בעשיריות הראשונות.

סטודנטים מביה"ס למינהל עסקים בבר-אילן השתתפו השנה בתחרות בינלאומית בסימולציית עסקים וקצרו הישגים יפים.

בית הספר למנה"ע בבר-אילן היה הראשון בישראל שאימץ השנה את הסימולציה המתקדמת בהנהגת ד"ר רווה הרוש ובתמיכתם של ראש בית הספר ד"ר איל יניב, פרופ' רועי גלברד ופרופ' שמואל סטשבסקי. במהלך הקורס השנה התברגו מספר קבוצות מבר-אילן לעשירייה הראשונה בדירוג  ביצועי החברה שניהלו במסגרת הסימולציה. בית הספר למנה"ע תמך בשלושה צוותים שהתחרו בתחרות הבינ"ל וסייע בהכנה של הצוותים לפני התחרות ובליווי במהלך התחרות. הצוותים נבחרו לפי הישגיהם בקורס, ושלושת הצוותים הטובים ביותר ייצגו את בר-אילן.

תלמידי בית הספר הגיעו להישגים מכובדים. מבין יותר מ- 500 מתחרים סימולציה Capstone  הגיעו תלמידי בית הספר למינהל עסקים בבר-אילן למקומות 13, 26, 37 ו- 54. ביום שישי נערך טקס ובו חולקו תעודות הערכה לתלמידים שייצגו את בית הספר למנהל עסקים בתחרות הבינ"ל Capsim Challenge. הטקס היה בנוכחות תלמידי מנהל עסקים מהתכניות השונות, ובמסגרתו חולקו תעודות הערכה ושי מיוחד לנציגי בר-אילן בתחרות כהוקרה מבית הספר.

חברת CAPSIM, מהמובילות בעולם בסימולציות עסקיות, ניהלה את תחרות Capsim Challenge. בכל שנה משתמשים 100,000 סטודנטים למנה"ע בסימולציות של capsim. בכל תחרות התמודדו כ- 2000 משתתפים מכל העולם שעברו את הקורס בשנה האחרונה. הסטודנטים ניהלו חברות בסימולציה במשך 8 "שנים" (קבלת החלטות לכל שנה). בשלב הראשון בתחרות התמודדו הסטודנטים מבר-אילן  מול מחשבים בקצב אישי במשך 10 ימים לכל היותר. בשלב השני התמודדו  6 הצוותים מהטובים בעולם  במשך 8 שעות רצופות זה נגד זה (שעה לקבלת החלטות לכל סיבוב/שנה).