סטודנטים שוחרי מדע שאוהבים להדריך וללמד, מוזמנים להצטרף לצוות ההדרכה ביחידה לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בר-אילן ולהשפיע על דור העתיד | אוניברסיטת בר-אילן
Whatsapp Facebook Instagram Twitter Linkedin Flicker Youtube

• סטודנטים שוחרי מדע שאוהבים להדריך וללמד, מוזמנים להצטרף לצוות ההדרכה ביחידה לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בר-אילן ולהשפיע על דור העתיד

תאריך: 2020-07-22 שעה: 9:13

סטודנטים שוחרי מדע שאוהבים להדריך וללמד, מוזמנים להצטרף לצוות ההדרכה ביחידה לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בר-אילן ולהשפיע על דור העתיד. היחידה לנוער שוחר מדע מספקת לתלמידים היכרות עם תחומי המדעים, מעשירה את הידע שלהם באופן חווייתי ומהנה, וחושפת אותם למחקר מתקדם בסביבה אקדמית.

בימים אלה היחידה מגייסת מדריכים לחוגי הילדים, המעוניינים לקחת חלק בפרויקט חינוכי וקהילתי המקדם חשיבה מדעית ויצירתית.

התפקיד מתאים לסטודנטים לתארים מתקדמים או לקראת סיום תואר ראשון עם ניסיון בהדרכה, ידע מדעי וחיבה למחקר. לפרטים ולהגשת מועמדות, היכנסו.