עדכון לימי הקורונה בנושא שירותים לסטודנטים: מוקד שירות ומידע, מערך הספריות ודיקן הסטודנטים | אוניברסיטת בר-אילן

• עדכון לימי הקורונה בנושא שירותים לסטודנטים: מוקד שירות ומידע, מערך הספריות ודיקן הסטודנטים

תאריך: 2020-03-19 שעה: 10:39

עדכון לימי הקורונה בנושא שירותים לסטודנטים:

בעקבות הנחיית משרד הבריאות הקמפוס עובר לעבוד במצב חירום ורק עובדים חיוניים מורשים להגיע לעבודה. על כן רוב השירותים לסטודנט יינתנו באופן דיגיטלי:

מערך הספריות:

חלק ניכר מהתכנים כמו מאמרים ואפילו ספרים נגישים לכם באופן מקוון. קטלוג הספרים וכל מאגרי המידע של הספרייה נגישים לגמרי מרחוק מאתר הבית.

באתר מערך הספריות קיימים כלים רבים נוספים שיכולים לתמוך ולעזור ללמידה ולמחקר שלכם מרחוק כמו כללי ציטוט אחידים, כלים לניהול ביבליוגרפי ואיתורי שאלוני מחקר. כמו כן, ניתן למצוא מידע ממוקד על תחומי הדעת השונים אשר יכולים לעזור ולמקד את הלימוד מרחוק.

לינקים ישירים: קטלוג הספרייה, מנוע החיפוש EDS (לחיפוש מאמרים ועוד), רשימת כלל המאגרים שהספריות מנויות עליהן.

אם נתקלתם בבעיה לגשת למאגרי המידע אתם יכולים להיעזר בהנחיות שבעמוד העזרה שלנו או לכתוב לנו ישירות.

במיוחד היינו רוצים לציין שני מאגרי סרטונים שאחד מהם נפתח לציבור האוניברסיטה במיוחד לאור המצב:

מאגר ה Movie Discovery מכיל כ 1,500 סרטים עם תרגום לעברית במגוון נושאים אקדמיים ותומכי אקדמיה.

מאגרי JOVE השונים שמכילים סרטוני הדרכה במדעים מדויקים ומדעי הרפואה.

בימים אלו אנו מתגברים את מערך התמיכה מרחוק שלנו וננסה לענות על השאלות שלכם כמה שיותר מהר. בטבלה שבקישור ניתן למצוא את כתובות הדואר האלקטרוני והאתרים של כל ספריות המערך.

דרכי ההתקשרות עם מחלקת ההדרכה:

בבועת השאלה באתר הספריות

בדואר האלקטרוני Hadracha.Centralib@biu.ac.il

בעמוד הפייסבוק

ד”ר אולגה גולדין, מנהלת מערך הספריות והמידע: Olga.Goldin@biu.ac.il או בסלולרי 054-9266529

דיקן הסטודנטים:

מדורי מנהל הסטודנטים ודיקן הסטודנטים עומדים לשירותכם וממשיכים לתת מענה בנושאים הבאים:

חידוש לימודים, אישור מועדים מיוחדים, פטור מקורסים, ארכת אנגלית, טיפול בבקשות לעבודות באיחור

עדכון ציוני בחינות ועבודות

בדיקת תיקים לזכאות לתואר והנפקת אישורים שונים

טיפול בפניות בנושא נגישות לקורסים המתוקשבים

מתן תמיכה לימודית לסטודנטים מאוכלוסיות שונות

עזרה ומענה לסטודנטים עולים

תמיכה בדיירי המעונות

ניתן לפנות באמצעות המייל: students.services@mail.biu.ac.il

מש"ו:

מרכז שירות וגיוס נערך להמשך רציף של מתן שירות לסטודנטים ומתעניינים. מופעלים מספר ערוצים דיגיטליים בהם ניתן לקבל שירות אנושי גם דרך הטלפון הנייד.

קו חם בוואטסאפ 052-6171988 – מאפשר מפגשי שירות נוחים ומהירים הכוללים אפשרות של העברת מסמכים תמונות וסרטונים. מצ"ב קישור להצטרפות לשירות.

צ'אט באתר – מאפשר זמינות של מידע ושירות אנושי בכל דפי האתר הרלוונטיים

מסנג'ר – בדף הפייסבוק של אוניברסיטת בר-אילן ניתן לקבל מידע ושירות דרך ערוץ המסנג'ר.

מענה לשאלות כלליות גם בטפסי הפניה המגיעים דרך דף הבית של מרכז שירות וגיוס באתר.

כל השירותים ניתנים בימים א-ה בין השעות 9:00-17:00.

בתקופה זאת השירות בקו החם (וואטסאפ) יינתן גם בימי שישי בין השעות 9:00-12:00

\n