תלמידי התכנית

תלמידי תוכנית "הדר" על שמו של הדר גולדין ז"ל השתתפו במירוץ Mud Run

תאריך: 2019-04-08 שעה: 14:19

עשרות מתלמידי התוכנית "הדר" של המדור לזרועות הביטחון בבר-אילן השתתפו במרוץ Mud Run בתל אביב למקצה של 10 ק"מ שכלל 22 מכשולים.

התלמידים השתתפו במרוץ עם חולצה המנציחה את שמו של הדר ועם לוגו האוניברסיטה. משפחת גולדין ששמחה על היוזמה, הגיעה לנקודת ההזנקה ועודדה את הסטודנטים. האירוע נערך בארגון עדי כהן מצוות המדור ובראשותה של עינת ברוק שליוו גם את הסטודנטים במהלך המרוץ. החולצה עוצבה על ידי הסטודנטים עוצבה בצבע סגול כהה, כצבע חטיבת "גבעתי" שהדר שירת בה, כמפקד סיירת יחד עם קריקטורה של הפרצוף – ציור שהדר צייר בעצמו, לצד הסלוגן שהמציא: "נא לרוץ עם חיוך", המופיע על סטיקרים ברחבי הארץ.

המדור לזרועות הביטחון מקיים זו השנה הרביעית תוכנית ללימודי תואר שני במנהיגות וניהול בחינוך, הנקראת "הדר" על שמו של הדר גולדין ז"ל. המדור נמצא בקשר רצוף עם משפחתו של הדר גולדין, ומידי שנה תלמידי התוכנית שומעים הרצאה מפיו של אביו של הדר גולדין בנושא אישיותו של הדר ומנהיגות חינוכית וצבאית בדרכו של הדר.