ראשי האוניברסיטה והפרופסורים אמריטי בטקס שנערך באוניברסיטה

טקס הענקת התואר פרופסור אמריטוס ל-11 מרצים נערך באוניברסיטה

תאריך: 2019-01-07 שעה: 13:11

טקס הוקרה לכבוד הפרופסורים אמריטי התקיים השבוע באולם הסנט במרכז הקונגרסים ע"ש פלדמן. השנה העניק סנאט האוניברסיטה את התואר "פרופסור אמריטוס" ל-11 פרופסורים באוניברסיטה. בטקס השתתפו מקבלי התואר, בני משפחה, חברים למחלקות וראשי המחלקות והפקולטות של בר-אילן.

את הטקס פתח הרב שלמה שפר בדבר תורה ולאחריו ברכו את המרצים ומשפחותיהם נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריה צבן, פרופ' מרים פאוסט, רקטור האוניברסיטה ופרופ' יצחק מסתאי, יו"ר ארגון הסגל האקדמי הבכיר.

בשם מקבלי התואר, דיברה פרופ' מינה טייכר מהמחלקה למתמטיקה.

במהלך הטקס הוקרן סרטון המספר על פועלם האקדמי של המרצים מקבלי התואר.

המרצים מקבלי התואר: פרופ' רמי בנבנישתי מביה"ס לעבודה סוציאלית, פרופ' קנת הוכברג מהמחלקה למתמטיקה, פרופ' סוזן הנדלמן מהמחלקה לבלשנות וספרות אנגלית, פרופ' איתן חיימו מהמחלקה למוזיקה, פרופ' רן טור-כספא מהמפקולטה לרפואה, פרופ' מינה טייכר מהמחלקה למתמטיקה, פרופ' חיה יצחקי מביה"ס לעבודה סוציאלית, פרופ' עלי מרצבך מהמחלקה למתמטיקה, פרופ' עירית עמית-כהן מהמחלקה לגיאוגרפיה וסביבה, פרופ' ארתור פישמן מהמחלקה לכלכלה ופרופ' מיכאל רוזנבלו מהמחלקה לפיזיקה.