• אליאור בביאן, בוגר המחלקה לתנ"ך באוניברסיטת בר-אילן זכה בתואר "אלוף האלופים" של חידון התנ"ך למבוגרים

תאריך: 2018-12-09 שעה: 9:18

אליאור בביאן, בוגר המחלקה לתנ"ך באוניברסיטת בר-אילן זכה בתואר "אלוף האלופים" של חידון התנ"ך למבוגרים.

16 מתמודדים ומתמודדות מישראל ומרחבי העולם, זוכי העבר בחידון התנ"ך, התחרו (חמישי) על התואר "אלוף האלופים" של חידון התנ"ך למבוגרים.

התחרות נערכה בבנייני האומה בירושלים בסימן 70 שנה למדינת ישראל ו-60 שנה למפעל חידוני התנ"ך.

אליאור יהודה בביאן מבית שמש ובוגר המחלקה לתנ"ך באוניברסיטה, שקטף בעבר את התואר חתן חידון התנ"ך, גבר על יתר המתמודדים והמתמודדות והוכתר כ"אלוף האלופים" של חידון התנ"ך למבוגרים.

המתמודדים והמתמודדות בחידון "אלוף האלופים" התמודדו בעבר בחידוני הנוער העולמיים או בחידוני התנ"ך הארצי והעולמי וקטפו את התואר חתן חידון התנ"ך או כלת חידון התנ"ך. לחידון ניגשו גם מועמדים ומועמדות שהוכתרו בעבר סגן או סגנית ראשונה.