מימין: הרב מתניה ידיד, ראש תנועת הבוגרים של בני עקיבא ומשמאל הרב שלמה שפר, רב הקמפוס של אוניברסיטת בר-אילן

אלפים השתתפו בערב הלימוד והתיקון בליל הושענא רבא שהתקיים באוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2018-10-07 שעה: 8:01

לשכת רב הקמפוס באוניברסיטת בר-אילן בשיתוף עם תנועת הבוגרים של בני עקיבא קיימו זו השנה השביעית ערב של לימוד ותיקון בליל הושענא רבה באוניברסיטת בר-אילן.

בליל התיקון השתתפו כ-2000 נשים וגברים, אשר גדשו את השיעורים הרבים שהתקיימו בליל זה.
    מבין הרבנים והרבניות ומגידי השיעורים שהעבירו שיעורים במשך הלילה באוניברסיטה נמנו: הרב יעקב אריאל, הרב שלמה שפר רב הקמפוס של אוניברסיטת בר-אילן, הרב מתניה ידיד ראש תנועת הבוגרים של בני עקיבא, הרב ד"ר יהודה אלטשולר ראש המכון הגבוה לתורה של אוניברסיטת בר-אילן,פרופ' חנוך בן פזי, ראש המחלקה למחשבת ישראל באוניברסיטת בר-אילן, ד"ר טובה גנזל, ראשת המדרשה באוניברסיטת בר-אילן, העיתונאית סיון רהב מאיר, הרב יהושע שפירא, הרב חיים דרוקמן, הרב שמואל אליהו, רחלי פרנקל, הרב בן ציון אלגזי, הרב יעקב מדן, הרבנית ימימה מזרחי, הרב חיים נבון, הרב רונן טמיר, הגב' מיכל וולשטיין, הרב אליעזר קשתיאל, הרב אהד טהרלב, הרבנית אהובה צוקרמן, הרב חגי לונדין, מר יאיר שחל ועוד.

במהלך הלימוד התקיימה הופעה של הזמר ביני לנדאו בשיתוף של קטעי התוועדות עם הרב אייל ורד.