ד``ר שחר צדוק בהרצאתו בכנס המאמנים שנערך באוניברסיטת בר-אילן

כנס מאמנים מטעם היחידה לפיתוח מקצועי של בית הספר לחינוך נערך באוניברסיטה

תאריך: 2018-03-25 שעה: 8:56

בשבוע שעבר (ה') התקיים כנס מאמנים באוניברסיטת בר-אילן מטעם היחידה לפיתוח מקצועי של בית הספר לחינוך.
    בכנס המרשים השתתפו כ- 230 משתתפים ועסק בנושא "הפסיכולוגיה שמאחורי האימון: המוח כשותף סמוי בתהליכי אימון".

את הכנס פתח ד"ר שחר צדוק בנושא: "הפסיכולוגיה של האימון הקוגניטיבי התנהגותי". צדוק הציג את ממצאי המחקר שהתקיים בשנים האחרונות שעסק בהשפעתו של אימון קוגניטיבי התנהגותי על הוויסות הרגשי שמאפשר לכולנו חוסן רגשי והצלחה בכל תחומי החיים.

לאחר הרצאה זו התקיימה הרצאתו של ד"ר טל סינס, מנהל הקניין הרוחני בטכניון ש"השלים את התמונה" בנושא: רתימת כוחו של המוח להתחדש ולהתגמש על מנת ליצור הבניות קוגניטיביות מחודשות. בהמשך נערכה הדגמה של מערכת אימון מוחי "מוח מצוין" ע"י עופר לידסקי, יזם ומייסד חברת "מוח מצוין". במושב האחרון התקיימה הרצאה נוספת מיפי פרופ' אבשלום אליצור, על מתנת ההומור.

את הכנס חתמה רגינה גורביץ בסיפורה האישי "בחירה גורלית" בה היא שיתפה במסע הריפוי שלה ממחלת הסרטן באמצעות שינוי תודעתי וטיפול טבעי אלטרנטיבי.

כנס זה מתקיים זו השנה החמישית והוא ייחודי בתיקוף מחקרי של היבטים שונים של מקצוע האימון. רוב משתתפי הכנס הינם אקדמאים בעלי רקע בחינוך וממגוון מקצועות חופשיים העוסקים או מתעניינים בתחום האימון.

מידע על כנסים נוספים ותוכניות לימודים באימון ביחידה לפיתוח מקצועי.