מופע משריה של תרצה אתר בבר אילן - לרגל יום האישה הבינלאומי | אוניברסיטת בר-אילן

מופע המחווה ``תמונת אישה`` לשיריה של תרצה אתר

מופע משריה של תרצה אתר בבר אילן - לרגל יום האישה הבינלאומי

תאריך: 2018-03-07 שעה: 12:46

מופע מחווה לשיריה של תרצה אתר לציון יום האישה הבינלאומי התקיים אמש באודיטוריום המוסיקה בבר-אילן. המופע היה פתוח לקהל הרחב, שמצידו גדש את האודיטוריום. את האירוע ארגנה פרופ' רונית שריד, יועצת הרקטור לקידום נשים בלשכת רקטור האוניברסיטה, פרופ' מירי פאוסט.

המופע "תמונת אישה" הוא מחווה לחייה של המשוררת, הפזמונאית, הסופרת והמתרגמת תרצה אתר שנפטרה לפני 40 שנה בנסיבות עלומות. אתר מביעה בשיריה קול אישי ונשי המהווה השראה ליוצרים רבים. חמש מוסיקאיות צעירות שחברו יחד הגישו ערב מוזיקאלי נשי, מקורי ומגוון המפיח חיים חדשים בשיריה המולחנים.

חמש המוזיקאיות: שר ניב הגיטריסטית, זמרת יוצרת; רות דנון המוזיקאית, זמרת וחלילנית; רוני וגנר, נגנית כלי הקשה, גיטרה ופסנתר; רוני בר הדס, זמרת יוצרת, גיטריסטית ובסיסטית; ומירב הלינגר, זמרת יוצרת, מלחינה ופסנתרנית, בוגרת המחלקה למוסיקה בבר-אילן וסטודנטית לתואר שני במחלקה.