246 בוגרים בתכניות ניצבים, מורשה ומשאבי אנוש של המדור לזרועות הביטחון בבר-אילן | אוניברסיטת בר-אילן

• 246 בוגרים בתכניות ניצבים, מורשה ומשאבי אנוש של המדור לזרועות הביטחון בבר-אילן

תאריך: 2018-03-05 שעה: 16:42

טקס חלוקת תארים לבוגרי תכניות מורשה מחזור כ', ניצבים מחזור י"ג  ומשא"ן מחזור ז' התקיימו בשבועיים האחרונים בבר-אילן. בטקסים אלו השתתפו ראשי האוניברסיטה, אנשי הסגל האקדמי והמנהלי ובני משפחות הבוגרים.

מבין הבוגרים, 10 סיימו בהצטיינות יתרה ו- 50 בוגרים סיימו בהצטיינות.

האירועים נערכו בהשתתפות פרופ' אמנון אלבק, סגן הרקטור; פרופ' גיל אפשטיין, ראש מערך התכניות הייעודיות; פרופ' יהודית שיר רונן, ראש אקדמי לתכניות לזרועות הביטחון וד"ר רחל לוי-דרומר, המזכיר האקדמי וגב' שרית בן משה, ראש מינהל המערך לתכניות ייעודיות. את הטקס הנחתה ראש המדור לזרועות הביטחון, עינת ברוק.

תכניות המדור כוללות אנשי משרד רוה"מ, אנשי צבא, אנשי משטרה, תעשיות ביטחוניות וגם עובדים ממקומות פרטיים.

תכניות הלימודים המיוחדות מתקיימות תוך שימת דגש על מתן שירות אקדמי ומנהלי אישי צמוד, וזאת במטרה לתת מענה לצרכים המיוחדים של עובדי מערכת הביטחון והתעשיות הביטחוניות ולאפשר להם לימודים תוך כדי שירות פעיל.

המדור לזרועות הביטחון של המערך לתכניות ייעודיות הוקם בשנת 1995 במטרה לתת מענה לצרכים המיוחדים של העובדים במערכת הביטחון ובתעשיות הביטחוניות ולאפשר להם לימודים תוך כדי שירות פעיל. מתוך תפיסת עולם זו, תכניות הלימודים במדור מתנהלות תוך שימת דגש מיוחד על רמת הוראה גבוהה ושירות מנהלי אישי צמוד.

כיום לומדים במדור כמעט 800 סטודנטים ב-8 תכניות שונות. מאז תחילת הפעלת התכניות בשנת 1995 סיימו את לימודיהם במסגרת המדור לתכניות לימודים מיוחדות לזרועות הביטחון כ- 3000 בוגרים.