ימים פתוחים למועמדים באוניברסיטת בר-אילן יתקיימו במשך שלושה ימים: בימים חמישי וראשון, 15 ו-18 בפברואר – במחלקות השונות וביום שישי 16.2 – מרכזי, במתחם הפקולטה להנדסה | אוניברסיטת בר-אילן

• ימים פתוחים למועמדים באוניברסיטת בר-אילן יתקיימו במשך שלושה ימים: בימים חמישי וראשון, 15 ו-18 בפברואר – במחלקות השונות וביום שישי 16.2 – מרכזי, במתחם הפקולטה להנדסה

תאריך: 2018-02-13 שעה: 15:50

אוניברסיטת בר-אילן מקיימת בחודש פברואר שלושה ימים פתוחים לנוחות המועמדים.

ביום חמישי וביום ראשון (15 וה-18 בפברואר) יתקיימו ימים פתוחים במחלקות השונות בין השעות 16:00-9:00, וביום שישי ה- 16.2 יתקיים יום פתוח מרכזי לכל המחלקות יחד, בין השעות 13:00-9:00 במתחם הפקולטה להנדסה בקמפוס הצפוני.

לרשות המבקרים בימים הפתוחים יעמדו יועצים פסיכולוגים של ה"מרכז לייעוץ ללימודים ולפיתוח קריירה". גם מוקד "שמע" הטלפוני 9392* מוכן לכל פניה בכל עניין הקשור בהרשמה – בימים הפתוחים ובכל עת. הנחה מיוחדת תינתן לנרשמים בימים הפתוחים.

ביום שישי 16.2, היום הפתוח המרכזי המשותף לכל המחלקות, יתקיימו באולמות הפקולטה להנדסה הרצאות במגוון תחומי לימוד.

לדברי פרופ' אמנון אלבק, סגן הרקטור, העומד בראש 'היום הפתוח', "אוניברסיטת בר אילן מציעה למועמדים מצוינות אקדמית עם אפשרויות מגוונות בבחירת מסלולים ותחומי לימוד, כשהן מלוות ביחס אישי וחם של סגל ההוראה והמנהל. בבר אילן תמצאו קמפוס מהיפים בארץ המציע ללומדים בו חוויית לימודים עשירה המלווה באווירה חברתית נעימה של חתך אמיתית ומייצג של כל החברה הישראלית. בואו לבחון את תכניות הלימודים החדשות והייחודיות, המסלולים המיוחדים והתוכניות למצטיינים – מהתואר הראשון ועד לדוקטורט".

8 הפקולטות בבר-אילן נערכות לתקופת הרשמה עם פעילות אקדמית ענפה, מסלולי לימוד ייחודיים ותחומי מחקר מגוונים המאפשרים לכל אחד חיבור לנטיית ליבו וכישוריו.

בשנים האחרונות קלטה האוניברסיטה שיא של חברי סגל חדשים, ביניהם מדענים חוזרים, מהמוסדות המובילים בעולם, והם עומדים בחזית המחקר בפקולטות היוקרתיות להנדסה, רפואה, ננו-טכנולוגיה, מרכז המוח, משפטים ועוד.

הפקולטה להנדסה ע"ש אלכסנדר קופקין בבר-אילן היא כבר בת 16 ומונה 33 חברי סגל, כ-630 סטודנטים הלומדים בכל התארים וכ- 1000 בוגרים העובדים כולם בתעשייה עתירת הידע בחברות המובילות בישראל.

הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בצפת פותחת מחזור שמיני וההרשמה נמשכת במסלולים הבאים:

•           המסלול הארבע שנתי ללימודי רפואה, מחזור ח'

•           המסלול לתואר מוסמך, M.Sc., עם תזה, במדעי הרפואה