• קהילת הבוגרים של אוניברסיטת בר-אילן השיקה את תוכנית המנטורים, בסימן "בוגרים למען בוגרים"

תאריך: 2017-12-13 שעה: 13:28

קהילת הבוגרים של אוניברסיטת בר-אילן השיקה השבוע את תוכנית המנטורים, בסימן "בוגרים למען בוגרים". תוכנית המנטורים נועדה לשדך בין בוגר ותיק ומנוסה בשוק העבודה ובין בוגר טרי שזה עתה החל בחיפוש דרכו המקצועית. קהילת הבוגרים של בר-אילן הוקמה במטרה לגבש ולאגד את בוגרי האוניברסיטה וליצר קהילה שיש בה קשרי גומלין מקצועיים.

10 המנטורים נפגשו באירוע פתיחה והיכרות עם עשרה חניכים, בוגרים טריים של האוניברסיטה מפקולטות שונות, והם:

המנטורים הם:

דקלה סיבוני- מינהל עסקים

שרה יזרעאל- תקשורת ומידענות

עידן הירשטל- כלכלה חשבונאות

במפגש ברך פרופ' אמנון אלבק, סגן הרקטור, ואמר: "אוניברסיטת בר-אילן שמה דגש חזק על הוראה, כי באקדמיה מורה טוב הוא מנטור שמנחיל את אהבה והתשוקה לחקור וללמוד. בר-אילן זכתה במקום השני בסקר ההוראה הארצי ואנו גאים בכך, כי אנו מאמינים שהאקדמיה צריכה לצאת ממגדל השן ולהגיע לאוכלוסיות מגוונות. כך הקמנו בשנות ה-60 את המכללות שבחסות בר-אילן במטרה להנגיש את האקדמיה לפריפריה, וכך קמה גם הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בצפת, שמנגישה את הרפואה לצפון ומשנה את פני הגליל".

הגב' ג'ודית חיימוב, סגן הנשיא לקשרי חוץ, אמרה: "תכנית המנטורים מאפשרת לבוגרים לקבל חניכה ממקום ישיר ואישי. זו הזדמנות נפלאה להכיר אנשים שהגיעו לעמדות מפתח ולהשתמש בידע שלהם לשאלת שאלות, לקבלת ביקורת בונה ובכלל- להיכרות מעניינת".

עינת אראל מן, מרכזת התוכנית, שהנחתה את הערב, אמרה: "כל מנטור בסופו של דבר הוא מחנך, ולכן תהליך "מנטורינג" הוא אחד התהליכים החשובים ביותר בעולם החינוך. לאחר שנים של קבלת ידע במסגרת קורסים, אנו שמחים להחזיר אתכם, המנטורים, לאוניברסיטה, ומודים לכם על ההירתמות המיידית לתוכנית, מתוך שותפות למימוש המצויינות של הבוגרים בשוק העבודה".

עוז נקר, ראש מדור אירועים, הציג את הפעילות של קהילת הבוגרים מאז הקמתה, לפני כ-5 שנים.