• נשיא האוניברסיטה, פרופ` אריה צבן בפתיחת מיזם האופניים השיתופיים באוניברסיטת בר-אילן

נשיא האוניברסיטה, פרופ` אריה צבן בפתיחת מיזם האופניים השיתופיים באוניברסיטת בר-אילן (צילום: אילון שלמה)

רוכבים על אופניים בקמפוס

תאריך: 2017-10-23 שעה: 12:38

ענקית האופניים השיתופיים הסינית, OFO, משיקה את אתר הפעילות הראשון שלה בישראל באוניברסיטת בר-אילן. הפרויקט מבוצע בשיתוף פעולה עם אגודת הסטודנטים ועם אגף התפעול.

האופניים הצהובים ייפרסו ב-19 נקודות שונות באוניברסיטה, והסטודנטים יוכלו להשתמש בהם בחופשיות בתוך גבולות הקמפוס.

כל מה שצריך לעשות – להוריד לטלפון הסלולארי את אפליקציית OFO ולבצע רישום מזהה. שחרור המנעול החכם המוצב על האופניים מבוצע על ידי סריקת קוד QR שעל המנעול (בשלב הראשון, לחיצה על מקש “bike number”, הקשת מספר האופניים בן 4 הספרות, קבלת קוד המנעול, ולחיצה על הלחצן שמתחת למנעול)  ומכאן, כל הדרכים פתוחות לפניכם. עם סיום השימוש באופניים, יש להחזירם לאחד ממתחמי החנייה המסומנים בצהוב, לדווח באפליקציה על סיום הרכיבה ולנעול את האופניים.

האפליקציה יכולה לשמש גם למעקב אחר השימוש באופניים, מסלולים שבהם נסעו ועוד.

בימים הראשונים להשקת הפרויקט, השימוש באופניים חינם.