88 סטודנטים מצטיינים זכו בפרס הרקטור של אוניברסיטת בר-אילן | אוניברסיטת בר-אילן

הסטודנטים מצטייני הרקטור 2017

88 סטודנטים מצטיינים זכו בפרס הרקטור של אוניברסיטת בר-אילן

תאריך: 2017-06-14 שעה: 12:55

באוניברסיטת בר-אילן הוענקו היום פרסי הרקטור ל-88 הסטודנטים המצטיינים לשנת 2017 מכל התארים:

50 מתואר ראשון ו-38 מתארים מתקדמים – חמישה עשר לתואר שני ועשרים ושלושה סטודנטים לתואר שלישי.

כל מצטיין מקבל תעודה ופרס כספי.

פרס הרקטור ניתן מידי שנה לסטודנטים המצטיינים ביותר – אחד לכל מחלקה, מכל השנתונים. זהו הפרס היחיד שמוענק על הצטיינות תוך כדי הלימודים, וזאת במטרה לעודד את הסטודנטים להמשיך ולהצטיין.

הרב פרופ' דניאל הרשקוביץ, נשיא האוניברסיטה, דבר בשבח הזוכים: "כל אדם נולד עם נטיה או כשרון לתחום מסויים, אבל על כשרונות לא מגיע פרס הצטיינות. דברים לא קורים מעצמם, אלא האדם חייב לעשות פעולות של מאמץ על מנת להגיע להישגים. פרס הרקטור הוא פרס על מאמץ מיוחד מעבר לכשרון טבעי, פרס על הישג שטרחתם עבורו. עלו והצליחו".

רקטור אוניברסיטת בר-אילן, פרופ' מרים פאוסט, אמרה בטקס: "החודש אנו חוגגים באוניברסיטה מצויינת: פרס המרצה המצטיין ומעורר ההשראה, פרס החוקר המצטיין וכן הפרס הזה, פרס הרקטור לסטודנטים מצטיינים בכל התארים. אתם יוצאים מהאוניברסיטה לעשייה בחיים האמיתיים, ואני רוצה לקוות שתתמודדו עם 2 אתגרים שחשוב להתמודד איתם: האחד, לקלוע לא רק למטרות נראות, שאת זה כבר הוכחתם, אלא לקלוע למטרות בלתי ניראות, חדשות שיביאו לרווחת האנושות. האתגר השני, הוא לא לצטמצם לתחום אחד אלא להרבות ידע כללי כשי לתרום משמעותית לחברה".

הרב שלמה שפר, רב הקמפוס, ברך את הסטודנטים ואמר. "היום אנו מחלקים לכם פרס הצטיינות ומאחלים לכם שתזכו להעשיר את כל העולם עם החכמה שלכם ולהעניק בלב טוב ושמח לטובת העולם כולו".

סגנית הרקטור, פנינה אגסי, הנחתה את הטקס והודתה לצוותה בלשכת הרקטור, ובמיוחד לנורית סולימני על הפקת הטקס.

יוסי דנן, דוקטורנט בפקולטה להנדסה, ברך בשם מקבלי הפרס "זכינו בבר-אילן שישנה שאיפה כה גדולה למצויינות וזה ניכר במיוחד בתארים המתקדמים, כשתפקיד המנחה שלנו הוא להוביל אותנו לכך. אני מודה לרקטור על הכבוד הרב שהפרס הזה מעניק ולחברי הסגל, המנחים והצוות המנהלי שמלווה אותנו. באופן אישי אני מבקש להודות למנחים שלי: פרופ' זאב זלבסקי ולד"ר משה סילווני ולראש המנהל, הגב' דינה ימיני".