• בכירים בהיי-טק, בוגרי מחשבים בבר-אילן, בפאנל "מדברים הצלחה" באוניברסיטה

תאריך: 2017-06-04 שעה: 13:06

קבוצה של מנהלים בכירים בתעשיית ההיי-טק, כולם בוגרים של בר-אילן במדעי המחשב, השתתפו בשבוע שעבר בפאנל שהתקיים במסגרת היום הפתוח באוניברסיטה. הפאנל נערך לפני  מועמדים לתואר ראשון במדעי המחשב והשתתפו בן :  איילה מיכלסון, סמנכ"לית ניהול מוצר בחברת Similr web, אביב סיני, סמנכ"ל מו"פ בחברת Taboola, מיכל פינקלשטיין מנהלת סניף ישראל בחברת Leadspace, בוריס קורנפלד ,סמנכ"ל מו"פ בחברת Gett, מייק קמלמכר, סמנכ"ל וראש מעבדות חדשנות בחברת SAP וראובן שרוין, סמנכ"ל מוצרים בחברת Wix. את הפנאל הנחה דיקן הפקולטה למדעי המחשב, פרופ' משה לוינשטיין.

המחלקה למדעי המחשב בבר-אילן מדורגת בדירוגים בינלאומיים בין מאה המחלקות הטובות בעולם. דירוגים אלה מתבססים על ההשפעה שיש לחברי הסגל על המחקר העולמי. המחלקה היא מהמובילות בעולם בתחומים עתידיים כמו רובוטיקה, הבנת שפה טבעית, חיפושים חכמים ברשת ובספריות דיגיטליות ובינה מלאכותית. פרויקט השו"ת המפורסם של בר-אילן, שהקדים את מנועי החיפוש בכמה עשורים, זכה לפרס ישראל והוא נחשב גם היום מנוע חיפוש משוכלל לצד  google.